Sou a: Inici / Noticies / Segona edició de la BIZMarathon a Igualada

Segona edició de la BIZMarathon a Igualada

La jornada, que se celebrarà al recinte de l'Escorxador, comptarà amb ponències, formació, tallers i un concurs de 'start ups' amb un premi de 1.500 euros per al projecte guanyador.
05-11-2015

El proper dissabte 14 de novembre, Igualada tornarà a acollir el congrés de l’emprenedoria, BIZMarathon Igualada, a l’Escorxador, de la mà de Jove Cambra Internacional d’Igualada. Un any més, el projecte compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i Diputació de Barcelona. A més a més, aquest any el BIZ compta amb l’esponsorització de BIZBarcelona.

Es tracta de la segona edició d’un projecte ambiciós portat a l’èxit l’any 2014, i que aquest any es presenta com a marató de 24h, amb ponències, formació, tallers i el mateix concurs d’Start-ups, amb el premi al projecte emprenedor de 1.500€.

El congrés començarà a les 10.30h de dissabte, amb la inauguració a càrrec del Xavier Morros, Director BIZ Marathon Igualada 2015 i la Cristina Martín, Presidenta de JCI Igualada, que aniran acompanyats del conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig; l’Alcalde d’Igualada, Marc Castells; el diputat al Parlament de Catalunya, Pere Aragonès; les diputades, Alba Vergés i Maria Senserrich; la directora Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves; i el President Nacional de JCI Catalunya, Magí Senserrich.

Al llarg del dia es viuran ponències, les BIZxperiences, sobre el món de l’emprenedoria, a càrrec de representants d’empreses i entitats tals com Afinitica, Ocisport, Kids&Us, Creu Roja, Ship 2B, Art Cava, Nostrum, Cat UAV, Versos & Reversos, M2m Cloud Factory, Fitex, Espina de Ferro... entre d’altres, que pròximament es donaran a conèixer.

Els assistents també podran gaudir de tallers i formació paral·lela, i un any més, després de les sessions BIZxperience, se celebrarà el 2n concurs d’Start-ups. Es tracta de la segona edició del concurs que dóna la oportunitat a joves emprenedors de presentar la seva idea de negoci, en un discurs breu de dos minuts (Elevator Speech), per optar a endur-se el premi de 1.500€, al projecte guanyador.

El congrés finalitzarà amb la gran actuació a càrrec de la jove promesa del jazz en català, Eva Fernandez, que actuarà amb companyia d’un quartet de ball swing.

Les inscripcions ja són obertes, a la web de l’esdeveniment www.bizmarathon.cat. Tot aquell qui vulgui gaudir del congrés i del welcome pack, cal que faci la seva inscripció gratuïta a la web del BIZMarathon Igualada; de la mateixa manera que tots aquells emprenedors que vulguin formar part del concurs d’Start-ups. En aquest cas, la inscripció tindrà un cost de 30€.

L’esdeveniment és promogut per Jove Cambra Internacional d’Igualada, una entitat de caire internacional, amb presència al nostre municipi, formada per joves voluntaris actius, amb inquietuds i compromesos amb la ciutat, que treballen conjuntament amb les institucions locals, per portar a terme activitats d’interès comú.

En cas del BIZMarathon, es tracta d’un projecte de promoció econòmica, per contribuir al desenvolupament econòmic del nostre territori, i donar l’oportunitat a joves emprenedors de tirar endavant el seu projecte.

(*notícia via Jove Cambra Igualada)

  • Compartir