Sou a: Inici / Noticies / Segueix obert el termini d’inscripcions per participar al 15è Certamen de Música Jove d’Igualada

Segueix obert el termini d’inscripcions per participar al 15è Certamen de Música Jove d’Igualada

El concurs, destinat a músics anoiencs d’entre 16 i 35 anys, tindrà lloc el proper 26 de juny al pati del Museu de la Pell d’Igualada
28-04-2021

Fins al 14 de maig s'obre el període d’inscripcions per participar a la 15a edició del Certamen de Música Jove d'Igualada. Aquest tràmit es podrà fer únicament per via telemàtica al web www.igualadajove.cat. S’hi poden presentar grups i solistes, amb acompanyant, que resideixin a l’Anoia.

El Certamen de Música Jove d’Igualada és un concurs per anoiencs d’entre 16 i 35 anys que ofereix la possibilitat d’apropar la música d’aquests joves al públic i donar-los l’oportunitat de donar-se a conèixer com a artistes amb projecció de futur.

La quinzena edició del Certamen de Música Jove d’Igualada  tindrà lloc el dia 26 de juny al pati del Museu de la Pell a la tarda. Per tal de respectar les mesures sanitàries vigents, l’aforament serà limitat i es podran aconseguir entrades numerades de forma anticipada. L’acte es retransmetrà també a través de les xarxes socials en streaming.

Les bases i les inscripcions es poden consultar a www.igualadajove.cat i també al perfil d’Instagram @certamenmusica_igd.

  • Compartir