Sou a: Inici / Noticies / Serveis mínims durant la vaga general del 21 de febrer

Serveis mínims durant la vaga general del 21 de febrer

L'Ajuntament d'Igualada garanteix el funcionament bàsic d’alguns serveis considerats imprescindibles per raons d’interès públic
20-02-2019

Amb motiu de la convocatòria de vaga general per dijous, 21 de febrer de 2019, aquest dimecres l'alcalde ha signat el decret segons el qual s'estableixen els serveis mínims de l'Ajuntament d'Igualada, garantint el funcionament bàsic d’alguns serveis considerats imprescindibles per raons d’interès públic com ara l'Oficina d'Atenció Ciutadana, registre, centraleta, contractació, tresoreria, intervenció i emissora de ràdio municipal. Igualment, es garanteixen tots els enterraments als cementiris municipals i el servei de la Policia Local.

Tant l'alcalde com els regidors i regidores del govern municipal d'Igualada donen suport la vaga i han suspès tota la seva agenda per aquesta jornada.

Pel que fa als transports de viatgers i altres serveis com farmàcies i centres públics d'assistència sanitària o d'ensenyament, els serveis mínims estan establerts per la Generalitat de Catalunya. Es pot consultar més informació AQUÍ.

  • Compartir
Pertany a: ,