Sou a: Inici / Noticies / Sessió de diàleg 'Quina Europa vols?'

Sessió de diàleg 'Quina Europa vols?'

Aquesta sessió forma part un cicle itinerant per diverses poblacions de Catalunya i les Illes Balears per a parlar del projecte europeu i dels reptes actuals.
25-11-2015
La Biblioteca Central d'Igualada acull aquest dijous, 26 de novembre, a les 19h, la jornada de diàleg 'Quina Europa vols?' . L’organitza la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, en aquest cas amb el suport de l'Ajuntament d'Igualada, i té com a objectiu conèixer què pensen els igualadins sobre els reptes fonamentals que es plantegen avui a Europa i com els ha d'afrontar la Unió Europea. 
 
La lluita contra el canvi climàtic, el lideratge de la revolució digital, la creació d’ocupació, la presència en l’escena internacional o la resposta al repte de la immigració són algunes de les qüestions que es posaran damunt la taula. Hi participaran l’alcalde de la ciutat, Marc Castells, i el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas. Els suggeriments que surtin de la trobada seran traslladats als responsables de l’òrgan executiu de la UE.
Aquesta sessió forma part un cicle itinerant per diverses poblacions de Catalunya i les Illes Balears per a parlar del projecte europeu i dels reptes actuals, promovent la participació efectiva al debat polític europeu.
  • Compartir