Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, abril de 2017

Sessió ordinària de ple, abril de 2017

Ha inclòs l'aprovació de l'acta de la sessió anterior, a la part resolutiva el debat i aprovació de dos punts d'Hisenda i dos d'Acció Social i, al final, el debat de les mocions, els precs i les preguntes
26-04-2017

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, 25 d'abril, la sessió ordinària de ple corresponent al mes en qüestió, comptant amb l'assistència de tots els regidors que integren el consistori.

L'ordre del dia, que es pot consultar AQUÍ, ha inclòs l'aprovació de l'acta de la sessió del mes de desembre i, a la part resolutiva, s'hi han aprovat dos punts d'Hisenda, relatius a les taxes per ús d'instal·lacions esportives i per serveis culturals, educatius, socials i de lleure i també a la resolució d'un contracte d'arrendament en un equipament de titularitat municipal. També s'han aprovat dos punts d'Acció Social, la pròrroga del pla d'igualtat intern de l'Ajuntament i el nomenament dels membres del Consell dels Infants d'Igualada. També un punt, incorporat per urgència de l'àmbit d'Urbanisme per desafectar un edifici de propietat municipal.

Després de l'ordre del dia s'han debatut una proposta no resolutiva del grup de la CUP, que ha estat rebutjada, sobre la modificació de l'ordenança reguladora de les prestacions socials de caràcter econòmic. Els últims minuts de la sessió han anat destinats, com és habitual, als precs i preguntes dels grups municipals i del públic assistent a la sessió.

A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els resultats específics de cada votació:

.

  • Compartir