Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, abril de 2019

Sessió ordinària de ple, abril de 2019

Hi ha assistit la totalitat de regidors i regidores que integren el plenari, tret de la regidora Patrícia Illa
01-05-2019

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, 30 d'abril, la sessió ordinària de ple corresponent al mes en curs de l'any 2019. Hi han assistit tots els regidors i regidores integrants del consistori a excepció de la regidora Patrícia Illa (PDeCAT), que ha excusat la seva presència.

L'ordre del dia, que es pot consultar AQUÍ, s'ha iniciat amb l'aprovació de la sessió ordinària del 26 de març i l'extraordinària del 2 d'abril i amb la informació de dos decrets d'alcaldia: l'aprovació del projecte de reforma de la pista d'atletisme d l'Estadi Atlètic i una modificació de les delegacions de l'alcalde en els regidors.

Ja a la part resolutiva, s'ha aprovat una modificació puntual de Pla General d'Ordenació d'Igualada en referència a la parcel·la que ocupen els antics cinemes Kursal. També s'ha donat llum verda a la plantilla i relació de llocs de treball de l'Ajuntament de l'any 2019 i a les subvencions 2019 per projectes i activitats d'interès social d'entitats sense ànim de lucre. S'ha avalat un contracte de crèdit per al Consorci Sociosanitari d'Igualada, s'ha aprovat la modificació de crèdit 2/2019 i s'han validat també quatre bonificacions de l'impost sobre construccions a favor d'APINAS per la Torre de Cal Salinas, de la Generalitat de Catalunya per l'institut Badia i Margarit, de l'Anoia Club Gimnàstic per l'adopció de mesures contraincendis i dels Serveis Educatius Cavalls de Cartró per adequacions a la llar d'infants La Rosella.

A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els resultats específics de cada votació:

.

  • Compartir