Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, setembre de 2016

Sessió ordinària de ple, setembre de 2016

L'ordre del dia va incloure tres decrets per donar compte, sis punts a votació i una proposta no resolutiva. Es van debatre també dues mocions i es van abordar diferents precs i preguntes.
21-09-2016

L’Ajuntament d’Igualada va acollir aquest dimarts, dia 20, la sessió ordinària de ple corresponent al mes de setembre de 2016, que va comptar amb l'assistència de tots els regidors i regidores electes del consistori.

L'ordre del dia, que es pot consultar íntegrament AQUÍ, va incloure l'aprovació de l'acta de la sessió del mes de juliol, tres decrets a donar compte, sis punts (dos de l'àrea de Dinamització Econòmica, Coneixement i Interior, dos de Qualitat Urbana i dos d'Hisenda) i, a la part no resolutiva, una Proposta de Suport a les Oficines Liquidadores.

Acabada l'ordre del dia es van debatre dues mocions i, com és habitual, es van abordar els precs i preguntes dels grups municipals i del públic assistent a la sala.

A continuació es pot tornar a visualitzar íntegrament la sessió de ple, incloent els resultats resultats específics de cada votació:

Podeu consultar les actes dels plens municipals precedents AQUÍ

  • Compartir