Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, desembre de 2016

Sessió ordinària de ple, desembre de 2016

L'ordre del dia ha inclòs dos decrets per donar compte i un altre per ratificar, dotze punts a votació, el debat del pressupost 2017 i una proposta no resolutiva.
28-12-2016

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, 27 de desembre, el darrer ple ordinari de l'any 2016, comptant amb l'assistència de tots els integrants del consistori tret de la regidora Eva Pedraza (CUP), que ha excusat la seva assistència.

L'ordre del dia, que es pot consultar íntegrament AQUÍ, ha inclòs un punt principal: el debat i aprovació del pressupost de la corporació per a l'exercici 2017, que ha acabat rebent el suport de quinze regidors (onze de CiU, tres dels Socialistes d'Igualada i un del PP) i ha obtingut els vots contraris de cinc representants (tres d'ERC, un de la CUP i un de Decidim Igualada).

La sessió ha inclòs, a banda, l'aprovació de l'acta de la sessió del mes anterior, dos decrets per donar compte i, a la part resolutiva, un decret per ratificar i onze punts més que s'han sotmès a debat i aprovació. Concretament, un decret relatiu a la pobresa energètica i al Contracte Programa 2016-2019 amb la Generalitat, tres punts de Dinamització Econòmica, Coneixement i Interior, un de Qualitat Urbana, un d'Acció Social i Igualtat, un d'Ensenyament i Joventut i quatre d'Hisenda. A la part no resolutiva s'ha aprovat un acord sobre l'adopció de mesures per millorar la qualitat de vida de les persones amb Celiaquia.

Acabat l'ordre del dia s'han debatut i votat una moció presentada pel grup socialista –sobre la contractació pública responsable– i s'han abordat els precs i preguntes dels grups municipals i del públic assistent a la sessió.

A continuació es pot tornar a visualitzar la sessió de ple sencera, incloent els resultats específics de cada votació:

.

  • Compartir