Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, desembre de 2018

Sessió ordinària de ple, desembre de 2018

Hi han assistit vint dels vint-i-un regidors que integren el plenari
19-12-2018

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, 18 de desembre, la sessió ordinària de ple corresponent al mes de desembre, la darrera de l'any 2018. Hi han assistit tots els integrants del plenari, tret de la regidora d'ERC, Carolina Telechea.

L'ordre del dia, que es pot consultar AQUÍ, ha inclòs l'aprovació de l'acta de la sessió del mes de novembre i la informació relativa a un decret de delegació de competències en la presidència del Consell d'Accessibilitat d'Igualada, d'un segon decret d'avocació de competències a favor de l'alcalde i de modificació de competències a favor de regidors, i d'un tercer decret de contractació d'urgència de coordinadors i coordinadores del Saló de la Infància. També s'ha ratificat el decret de nomenament de veïns i veïnes del consell del districte Centre.

A continuació s'ha aprovat inicialment una modificació puntual del Pla General d'Ordenació en una parcel·la de Les Comes per a la construcció d’una promoció d’habitatge protegit de lloguer de l’INCASÒL. També s'ha donat llum verda al nou reglament d’ús i funcionament de les deixalleries municipals, s'han aprovat dos avals per dos contractes de préstec a favor del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI), cinc operacions de tresoreria amb diferents entitats bancàries i dues bonificacions de l’impost sobre construccions a favor de la Fundació Escola Mowgli i de l’agrupació tèxtil FAGEPI. 

A la part no resolutiva, el grup del PP ha presentat una proposició per la defensa dels drets i llibertats i la convivència pacífica a Catalunya, que ha estat rebutjada. També s'han debatut tres mocions més: una del PDeCAT En suport a la vaga de fam dels presos polítics, que s'ha aprovat; una segona per part d'ERC Pel compromís municipal per fer un pas endavant en la lluita contra el fracàs escolar a Igualada, que ha estat també aprovada; i una altra exposada per Decidim Igualada Per la suspensió de la venda d'armes espanyoles a la coalició saudita que intervé al conflicte del Iemen, igualment aprovada. El ple ha finalitzat, com és habitual, amb els precs i preguntes dels grups municipals i del públic assistent.

A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els resultats específics de cada votació:

.

  • Compartir