Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, febrer de 2017

Sessió ordinària de ple, febrer de 2017

Ha inclòs l'aprovació de l'acta de la sessió del gener i, a la part resolutiva, el debat de cinc punts de Dinamització Econòmica, Coneixement i Interior, un de Qualitat Urbana i un darrer d'Hisenda
01-03-2017

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha estat escenari aquest dimarts, 28 de febrer, de la sessió ordinària de ple corresponent al mes de febrer de l'any 2017, comptant amb l'assistència de tots els regidors que formen part del plenari, tret de la regidora Rosa Plassa (CiU), que ha excusat la seva assistència.

L'ordre del dia, que es pot consultar AQUÍ, ha inclòs l'aprovació de l'acta de la sessió del mes de gener i, a la seva part resolutiva, el debat i aprovació de cinc punts de Dinamització Econòmica, Coneixement i Interior, un de Qualitat Urbana i un darrer d'Hisenda.

En l'apartat de les mocions, se n'han debatut i aprovat dues, abordant temes com l'Adhesió al Pacte Nacional del Referèndum, a proposta de CiU, ERC i CUP, i la Millora de les Infraestructures i la Mobilitat, a proposta del PSC, CiU i ERC. Se n'ha refusat una tercera, en aquest cas del PP, demanant la sortida d'Igualada de l'Associació de Municipis per la Independència. També s'ha aprovat la Declaració Institucional pel 8 de Març, Dia Internacional de les Dones. Els darrers minuts d'aquesta sessió ordinària han servit, com és habitual, per escoltar els precs i preguntes dels grups municipals i del públic assistent a la sala.

A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els resultats específics de cada votació (*els primers minuts de la part no resolutiva no es poden visualitzar per una incidència tècnica, disculpeu les molèsties):

.

  • Compartir