Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, febrer de 2019

Sessió ordinària de ple, febrer de 2019

Hi han assistit tots els regidors i regidores que formen part del ple municipal, a excepció de Fermí Capdevila i Carolina Telechea
27-02-2019

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, dia 26, de la sessió ordinària de ple corresponent al mes de febrer de 2019, amb la presència de tots els integrants del ple municipal a excepció del membre del grup del PDeCAT, Fermí Capdevila, i de la regidora d'ERC, Carolina Telechea, que han excusat la seva assistència. L'ordre del dia íntegra es pot consultar AQUÍ.

La sessió ha inclòs, a l'inici, l'aprovació de l'ordre del dia corresponent a la sessió del mes de gener i dos decrets per donar compte, un de contractació laboral urgent d'una tècnica de projectes innovadors i experimentals i un segon de nomenament de nomenament de funcionari interí en la categoria d'ordenança. Ja a la part resolutiva, s'ha donat llum verda a les bases de les subvencions per a la creació de noves empreses i foment del cooperativisme i a les bases de subvencions per estudis de grau i de postgraduació universitària. També s'ha acordat l'afectació de domini públic de l'antic Escorxador i la desafectació de dos terrenys de propietat municipal del Pla de la Massa que, tot seguit, han estat cedits gratuïtament al Taller Àuria SCCL. Igualment, s'ha aprovat el projecte per a la construcció d'un pas subterrani per l'accés a un pàrquing a l'Av. Mestre Montaner i a una modificació en el conveni marc que regula el transport urbà de viatgers. Aquesta part resolutiva s'ha tancat amb l'aprovació d'una operació de tresoreria.

No hi ha hagut cap moció presentada ni precs ni preguntes a la part final. De forma excepcional, el ple sí que ha comptat amb una intervenció del col·lectiu Eixarcolant en la seva part inicial, que hi han assistit per exposar les seves reivindicacions.

A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els debats i els resultats específics de cada votació:

.

  • Compartir