Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, gener de 2017

Sessió ordinària de ple, gener de 2017

El primer ple de l'any ha comptat amb l'assistència de tots els regidors integrants del plenari
25-01-2017

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, 24 de gener, la primera sessió ordinària de ple corresponent a l'any 2017, comptant amb l'assistència de tots els regidors que integren el consistori.

L'ordre del dia, que es pot consultar AQUÍ, ha inclòs, a més de l'aprovació de l'acta de la sessió del mes de desembre, un decret per donar compte, relatiu a l'enderroc d'ofici d'una finca del c/ Sant Antoni de Baix, malmesa en el recent episodi meteorològic de l'esclafit. A la part resolutiva s'hi ha aprovat un punt de Dinamització Econòmica, Coneixement i Interior, un altre de Qualitat Urbana, un d'Ensenyament i Joventut i dos d'Hisenda. A la part no resolutiva s'ha aprovat per unanimitat l'adhesió a la campanya Casa nostra és casa vostra.

Acabat l'ordre del dia s'han debatut i aprovat dues propostes no resolutives més, incorporades per urgència: una pel salari mínim de mil euros, presentada per ERC, i una altra per reclamar inversions per a la millora de la carretera B-224 entre Capellades i Martorell, defensada pels Socialistes d'Igualada. Els últims minuts de la sessió han anat destinats, com és habitual, als precs i preguntes dels grups municipals i del públic assistent a la sala.

A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els resultats específics de cada votació:

.

  • Compartir