Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, gener de 2018

Sessió ordinària de ple, gener de 2018

Amb la presència de tots els integrants del plenari, s'han debatut cinc punts de diferents àrees de l'activitat municipal
24-01-2018

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, dia 23, la sessió ordinària de ple corresponent al mes de gener de 2018, comptant amb l'assistència de tots els regidors i regidores que integren el plenari.

L'ordre del dia, que es pot consultar AQUÍ, ha començat amb l'aprovació de l'acta de la sessió del mes de desembre i donant compte de tres contractacions laborals temporals amb caràcter d'urgència. Tot seguit, s'ha aprovat inicialment el projecte per arranjar l'entorn del Fort de Sant Magí, s'ha aprovat també inicialment una modificació puntual del Pla General d'Ordenació relativa a una implantació comercial a l'antiga fàbrica Vives Vidal, s'han nomenat els representants del consistori a la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) i s'han aprovat dos punts relatius al reconeixement d'Igualada com a "Ciutat Amiga de la Infància" per la Unicef. A la part no resolutiva, s'ha aprovat l'adhesió al manifest i la plataforma Somescola.

En l'apartat de les mocions, se n'han debatut dues. La primera, defensada per ERC per demanar un nou pla urbanístic per la ciutat, ha estat rebutjada amb vots favorables d'ERC, PSC, CUP, DI i PP i vots contraris del PDeCAT. I la segona, presentada per la CUP instant al suport a les persones encausades per les mobilitzacions del 8N a Igualada i comarca, s'ha aprovat amb els vots a favor del PDeCAT, ERC, la CUP i DI, l'abstenció del PSC i el vot en contra del PP.

A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els debats i els resultats específics de cada votació:

  • Compartir