Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, gener de 2019

Sessió ordinària de ple, gener de 2019

Hi han assistit tots els regidors i regidores integrants del plenari
30-01-2019

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, 29 de setembre, la sessió ordinària de ple corresponent al mes de gener de 2019. Hi han assistit tots els integrants del plenari.

L'ordre del dia, que es pot consultar AQUÍ, ha inclòs l'aprovació de l'acta del ple del mes de desembre, la ratificació d'un decret de pròrroga del pla d'igualtat intern de l'Ajuntament per als anys 2019 i 2020, una esmena en el nom d'un beneficiari de subvencions per a la restauració de façanes i l'aprovació d'un conveni amb el departament de Territori de la Generalitat, l'Autoritat del Transport Metropolità i l'empresa S.A. Masats Transports Generals relatiu al bus urbà. També s'ha donat llum verda a la proposta d'increment de retribucions per al personal de l'Ajuntament i l'OAMEAI, al Pla de Salut d'Igualada 2019-2022, al nomenament del representant de l'Ajuntament a la Comissió de Garanties d'Admissió per al curs 2019/2020, a una modificació de crèdit i a dos avals per contractes de préstec per al Consorci Sociosanitari d'Igualada.

A la part no resolutiva, s'han presentat dues mocions per part del grup de la CUP. Totes dues, la Moció de suport als Bombers del parc d'Igualada i per la millora dels seus mitjans i condicions professionals i la Moció per al dret a vot de les persones residents a Igualada, han estat aprovades.

A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els resultats específics de cada votació:

.

  • Compartir