Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, juliol de 2017

Sessió ordinària de ple, juliol de 2017

Aquest dimarts, el Saló de Sessions ha acollit la sessió ordinària de ple corresponent al mes de juliol de 2017, comptant amb l'assistència de tots els regidors que integren el consistori
26-07-2017

Aquest dimarts, el Saló de Sessions de l'Ajuntament d'Igualada ha acollit la sessió ordinària de ple corresponent al mes de juliol de 2017, comptant amb l'assistència de tots els regidors que integren el consistori.

L'ordre del dia, que es pot consultar íntegrament AQUÍ, ha inclòs un total de 24 punts a la seva part resolutiva. Inicialment s'ha donat compte de diferents decrets de contractació d'emergència d'obres, de contractacions de personal laboral temporal amb caràcter d'urgència i de canvis en les comissions informatives i en les delegacions de l'alcalde en regidors. En l'àmbit d'Interior s'han aprovat canvis en el cartipàs municipal, l'increment de retribucions del personal municipal per a l'any actual i el calendari de festes locals a la ciutat per al 2018, entre altres. Pel que fa a l'apartat de Qualitat Urbana, s'ha aprovat l'actualització de l'inventari de béns de l'Ajuntament i dues modificacions puntuals del Pla General d'Ordenació d'Igualada (corresponents als futurs Centre Cívic Nord i Campus Universitari del Passeig Verdaguer). Pel que fa a Acció Social i Igualtat, s'ha acordat impulsar l'establiment de relacions d'agermanament amb la ciutat francesa de Montluçon i s'ha resolt un recurs per denegació de subvenció. Finalment, a l'apartat d'Hisenda, s'han aprovat modificacions en el contracte del servei de neteja, una modificació de crèdit i una operació de tresoreria, i tres bonificacions de l'impost sobre construccions.

També s'han debatut i aprovat dos punts introduïts per urgència: d'una banda, la incorporació de dos nous càrrecs eventuals (un Delegat de Captació d’Inversions i Promoció de Polígons d’Activitat Econòmica i un Responsable del Pla de Millores als Barris i Promoció Turística) i, de l'altra, el conveni amb la Generalitat per les obres i manteniment del nou Arxiu Comarcal de l'Anoia a l'antic edifici de la Teneria. Finalment, pel que fa a les propostes no resolutives, s'han debatut un total de quatre mocions. Se n'han aprovat dues; una del PP demanant un espai públic en memòria de les víctimes del terrorisme i una de CiU de rebuig a la petició de responsabilitats patrimonials als imputats pel 9N. I se n'han rebutjat dues més, una de la CUP, ERC i DI per a l'ordenació de l'oferta comercial a Igualada i una altra de DI per sol·licitar els béns immatriculats per la jerarquia catòlica.

A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els resultats específics de cada votació:

.

  • Compartir