Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, juliol de 2018

Sessió ordinària de ple, juliol de 2018

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, 24 de juliol, la sessió ordinària corresponent
25-07-2018

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, 24 de juliol, la sessió ordinària de ple corresponent al mes de juliol de l'any 2018. L'ordre del dia, que es pot consultar AQUÍ, ha començat amb l'aprovació de l'acta de la sessió del mes de juny i s'ha donat compte de diferents decrets de delegacions de competències i de modificacions de representants en les comissions informatives i organismes externs.

A la part resolutiva s'han aprovat les bases dels ajuts per instal·lar ornaments nadalencs a la via pública. També s'ha actualitzat l'inventari municipal de béns amb diferents terrenys ubicats a l'antic hospital i s'ha aprovat el projecte de reurbanització de la Plaça Alcàntara. A més, s'han aprovat l'equiparació salarial del personal docent de l'Escola Municipal d'Art i Disseny Gaspar Camps, les bases dels ajuts per al servei de menjador del proper curs en Infantil i Primària i també el Pla Local d'Infància, Adolescència i Família d'Igualada. S'ha donat llum verda a una modificació de crèdit i a una operació de tresoreria amb una entitat bancària, s'ha aprovat el el compte general de l'exercici 2017 i s'han avalat diferents contractes de préstec a favor del Consorci Sociosanitari d'Igualada (CSSI). Aquesta part del ple s'ha tancat aprovant la dissolució del Consorci de l'Escola Tècnica d'Igualada (CETI) i la cessió global dels seus actius i passius a la Universitat de Lleida (UdL) amb efectes 1 de setembre.

La sessió ha finalitzat amb el debat de les mocions no resolutives i amb els precs i preguntes dels grups municipals i el públic assistent. A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els debats i els resultats específics de cada votació:

.

  • Compartir