Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, maig de 2017

Sessió ordinària de ple, maig de 2017

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit el ple municipal del mes de maig de l'any 2017, comptant amb l'assistència de tots els regidors que integren el consistori
31-05-2017

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, 30 de maig, la sessió ordinària de ple corresponent al mes de maig de l'any 2017, comptant amb l'assistència de tots els regidors que integren el plenari.

L'ordre del dia, que es pot consultar AQUÍ, ha començat amb l'aprovació de l'acta de la sessió del mes d'abril. Posteriorment s'ha donat compte de tres d'alcaldia: dues contractacions laborals temporals amb caràcter d'urgència i un acomiadament disciplinari. A la part resolutiva s'ha ratificat un decret d'Alcaldia i s'han debatut i aprovat tres punts de Dinamització Econòmica, un  de Qualitat Urbana, un d'Acció Social i Igualtat, quatre d'Ensenyament i Joventut i dos d'Hisenda.

En l'apartat de les mocions, se n'han debatut tres. Una de CC.OO per adequar l'activitat educativa, atendre la diversitat dels alumnes i afavorir la igualtat d'oportunitats, que va ser aprovada; una presentada per CUP i DI sobre la renúncia a les retribucions dels membres de l'Ajuntament al Consell d'Aigua de Rigat, que va ser rebutjada; i una darrera, presentada per ERC, CUP i DI en defensa de l'autonomia dels municipis i de rebuig a la disposició addicional 27 dels Pressupostos Generals de l'Estat, que es va aprovar.

A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els resultats específics de cada votació:

  • Compartir