Sou a: Inici / Noticies / Sessió Ordinària de Ple, maig de 2018

Sessió Ordinària de Ple, maig de 2018

La tinent d'alcalde Àngels Chacón, nova consellera d'Empresa de la Generalitat, s'ha acomiadat del ple
30-05-2018

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, dia 29, la sessió ordinària de ple corresponent al mes de maig de 2018. Hi han assistit la totalitat de regidors que integren el consistori però se n'ha acomiadat la primera tinent d'alcalde, Àngels Chacón, nomenada avui mateix consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

L'ordre del dia, que es pot consultar AQUÍ, ha començat amb l'aprovació de les actes dels plens ordinari i extraordinari celebrats al mes d'abril. També s'ha donat compte d'un decret de contractació laboral temporal amb caràcter d'urgència.

A la part resolutiva, s'ha aprovat una addenda al conveni signat el 2012 amb la Generalitat de Catalunya, la Universitat Politècnica de Catalunya i el Consorci de l'Escola Tècnica d'Igualada, per al trasllat de l'Escola d'Enginyeria. Tot seguit s'ha donat també llum verda als projectes d'obres per a un nou dipòsit d'aigua destinat al reg del Parc Central i per a reformar el pont sobre el Torrent de Valldaura. S'han aprovat, a més, les bases d'ajuts per escolarització i menjador en llars d'infants i també per a l'adquisició de llibres de text i material escolar. S'han aprovat, finalment, l'atorgament de subvencions a entitats sense ànim de lucre per al desenvolupament de projectes d'interès social i una modificació contractual amb l'empresa responsable, entre altres, del servei de neteja viària i recollida de residus.

A la part no resolutiva, s'han debatut i aprovat tres mocions. Una, presentada per la CUP, instant a elaborar un pla local per a la recuperació de la memòria històrica a Igualada; la segona, exposada per Decidim Igualada, en suport als professors de l'IES Palau de Sant Andreu de la Barca; i l'última, defensada per ERC, en defensa de l'igualadí Joan Mangues, investigat pel contingut d'una opinió expressada a la xarxa social Twitter.

A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els debats i els resultats específics de cada votació:

.

  • Compartir