Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, maig de 2019

Sessió ordinària de ple, maig de 2019

El darrer ple de la legislatura ha servit, entre altres, per agrair la tasca dels regidors i regidores que no repetiran a partir del mes de juny
29-05-2019

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, dia 28, la sessió ordinària de ple corresponent al mes de maig de 2019, la darrera de la present legislatura. Hi han assistit tots els regidors i regidores que integren el plenari, a excepció de Fermí Capdevila i Maribel Cuadras (PDeCAT), que han excusat l'assistència.

L'ordre del dia, que es pot consultar AQUÍ, ha començat amb l'aprovació de l'acta de la sessió ordinària del mes d'abril i de l'extraordinària del mes de maig, en què es van sortejar els presidents i vocals de les meses electorals del passat dia 26.

A l'inici del ple, s'ha donat compte de tres decrets de contractació laboral amb caràcter d’urgència: conserge per centre educatiu, tècnica del programa de recerca de feina i auxiliar pràctic. I, en aquesta ocasió, la part resolutiva ha inclòs un únic punt: l'aprovació de les subvencions per entitats sense ànim de lucre per projectes i activitats d’interès social de l’any 2019.

De manera excepcional, s'ha obert també un torn d’intervencions per als regidors i regidores que abandonaran l'Ajuntament a la finalització d’aquesta legislatura, que s’han acomiadat posant en valor la feina feta i agraint l'oportunitat viscuda de treballar per la ciutat. Aquests són Darío Castañé (Decidim Igualada); Albert Mateu (CUP); Carolina Telechea i Josep Maria Palau (ERC); Mireia Duran, Maribel Cuadras, Jordi Batalla, Rosa Plassa i Jordi Pont (PDeCAT); Joan Agramunt (PP); Xavier Figueres i Jordi Riba (PSC).

A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple:

  • Compartir