Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, març de 2017

Sessió ordinària de ple, març de 2017

S'ha donat compte de la liquidació pressupostària de l'any 2016, s'han aprovat cinc punts de diferents àrees de govern i s'han debatut també tres mocions
22-03-2017

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, 21 de març, la sessió ordinària de ple corresponent al mes de març de l'any 2017, comptant amb l'assistència de tots els regidors que integren el plenari.

L'ordre del dia, que es pot consultar AQUÍ, ha començat amb l'aprovació de l'acta de la sessió del mes de febrer. Posteriorment s'ha donat compte d'un decret de delegació de competències de l'alcalde en favor dels regidors i d'un altre referent a la liquidació d'ingressos i despeses reconegudes de la corporació corresponent a l'any 2016. A la part resolutiva s'han debatut i aprovat un punt de l'àrea de Dinamització Econòmica, Coneixement i Interior, un de Qualitat Urbana, dos d'Hisenda i un d'Acció Social i Igualtat.

En l'apartat de les mocions, se n'han debatut i aprovat tres. Una sobre el Dia de l'Associacionisme al Carrer i l'adequació d'espais per activitats d'entitats, presentada per ERC i DI; una altra d'ERC per la implementació de beques per estudiants de grau i d'FP; i una tercera defensada per ERC i DI sobre la implementació de busos llançadora Igualada-Castellbisbal.

A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els resultats específics de cada votació:

.

  • Compartir