Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, març de 2018

Sessió ordinària de ple, març de 2018

En absència de l'alcalde, Marc Castells, la presidència de la sessió ha recaigut en la primera tinent d'alcalde, Àngels Chacón
28-03-2018

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, dia 27, la sessió ordinària de ple corresponent al mes de  març de 2018. En absència de l'alcalde, Marc Castells, la presidència de la sessió ha recaigut en la primera tinent d'alcalde, Àngels Chacón.

L'ordre del dia, que es pot consultar AQUÍ, ha començat amb l'aprovació de l'acta de la sessió ordinària del mes de febrer. També s'ha donat compte de l'aprovació de la liquidació d'ingressos i despeses de la corporació corresponents a l'exercici 2017: l'any es va tancar amb uns ingressos de 51,7 milions d'euros i unes despeses de 48,9 milions pel que fa a l'Ajuntament, amb un resultat pressupostari ajustat de 3,6 milions i un romanent de tresoreria de 2,6 milions.

A la part resolutiva, s'ha ratificat el decret d'Alcaldia de nomenament de representant de l'Ajuntament a la Comissió de Garanties d'Admissió per al Curs 2018/2019. També s'han aprovat el projecte de reforma del carrer Esquiladors, el projecte d'enderroc de l'antic hospital que serà substituït pel nou campus de la Salut de la Universitat de Lleida, el conveni amb la Diputació de Barcelona per executar el projecte Vies Blaves i el calendari de festes locals per al 2019, que estableix com a festius els dies 23 d'abril (Festivitat del Sant Crist) i 26 d'agost (Dia de la Festa Major).

També han rebut llum verda una addenda al conveni amb la Generalitat relativa a l'escola municipal d'art, el conveni amb la Dirección General del Catastro relatiu a la gestió cadastral i s'ha avalat un crèdit del Consorci Sociosanitari d'Igualada amb Banco de Santander per valor de 750.000 euros.

A la part no resolutiva s'ha aprovat la Declaració Institucional del 8 de Març de 2018 i, pel que fa a les mocions presentades per urgència, el PDeCat n'ha exposat una, amb suport d'ERC, el PSC, la CUP i DI, de suport a l'ONG Proactiva Open Arms. La moció s'ha aprovat amb els vots favorables d'aquests grups i l'abstenció del grup popular.

A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els debats i els resultats específics de cada votació:

  • Compartir