Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, març de 2019

Sessió ordinària de ple, març de 2019

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, 26 de març, la sessió ordinària corresponent
27-03-2019

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, dia 26, la sessió ordinària de ple corresponent al mes de març de 2019. Hi han assistit tots els regidors i regidores que integren el plenari. L'ordre del dia, que es pot consultar AQUÍ, ha començat amb l'aprovació de l'acta de la sessió del mes de febrer i s'ha donat compte d'un decret de contractació laboral per urgència i també del decret d’aprovació de la liquidació d’ingressos i despeses reconeguts de l’Ajuntament i organismes dependents corresponents a l’any 2018.

A la part resolutiva s'han aprovat les bases de subvencions per al foment de la creació de llocs de treball estables i de subvencions per persones desocupades que iniciïn una nova activitat com a nous treballadors autònoms. També s'han aprovat l’adhesió de l’Ajuntament a la Declaració per una Agenda Urbana de Catalunya i el nou Pla de Cooperació al Desenvolupament de l’Ajuntament d’Igualada 2019-2024.

Finalment, s'ha aprovat una moció per urgència presentada pel govern municipal, relativa a la compareixença de l’Ajuntament en el contenciós-administratiu presentat per l’Estat a partir de la Moció de suport a la resolució 92/XII del Parlament de Catalunya, aprovada pel ple municipal el passat 20 de novembre. El contingut d'aquella moció es pot consultar AQUÍ (pag. 47).

La sessió ha finalitzat amb els precs i preguntes dels grups municipals i el públic assistent. A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els debats i els resultats específics de cada votació:

  • Compartir