Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, novembre de 2017

Sessió ordinària de ple, novembre de 2017

Entre els punts debatuts i aprovats aquest dimarts, destaquen les obres de reforma de la Plaça de la Masuca
29-11-2017

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha estat escenari aquest dimarts, 28 de novembre, de la sessió mensual ordinària de ple, que ha comptat amb l'assistència de tots els regidors que formen part del consistori.

Seguint l'ordre del dia, que es pot consultar AQUÍ, s'han tractat diferents temes. En començar, s'ha aprovat l'acta de les sessions extraordinàries urgent celebrades al mes d'octubre i s'ha donat compte de tres decrets de contractació laboral temporal amb caràcter d'urgència. Ja a la part resolutiva, s'han ratificat dos decrets d'Alcaldia referents al Contracte Programa 2016-2019 en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya en matèria de serveis socials i igualtat. En l'àmbit de Qualitat Urbana s'ha aprovat el projecte executiu per a la reforma de la Plaça de la Masuca, en l'apartat d'Hisenda una operació de tresoreria amb BBVA i, pel que fa als organismes externs, s'ha avalat un contracte de crèdit amb Caixabank a favor del Consorci Sociosanitari d'Igualada. A la part no resolutiva, s'ha aprovat el manifest institucional del 25N Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les Dones. També s'ha debatut i aprovat una moció de la CUP, presentada amb el suport d'ERC i DI, pel compromís amb la banca i les finances ètiques a Igualada.

La sessió ha finalitzat, com és habitual, amb el torn de precs i preguntes al govern municipal per part de l'oposició. A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els resultats específics de cada votació:

.

  • Compartir