Sou a: Inici / Noticies / Sessió ordinària de ple, octubre de 2016

Sessió ordinària de ple, octubre de 2016

A l'ordre del dia, entre altres punts, el debat i aprovació de les Ordenances Fiscals corresponents a l'exercici 2017
19-10-2016

L’Ajuntament d’Igualada ha celebrat aquest dimarts, 18 d’octubre, la sessió ordinària de ple corresponent al mes esmentat, a la qual hi han assistit tots els regidors i regidores electes que integren el consistori.

L'ordre del dia, que es pot trobar íntegrament AQUÍ, va incloure l'aprovació de l'acta de la sessió del mes de setembre, un decret per donar compte i, a la part resolutiva, un decret per ratificar i tretze punts més que es van sotmetre a debat i aprovació. En concret, dos punts de Dinamització Econòmica, Coneixement i Interior, dos d’Acció Social i Igualtat i nou punts més d’Hisenda i Organismes Externs. Entre altres punts debatuts, van destacar la Modificació de les Ordenances Fiscals per a l’any 2017, les Bases Específiques de Subvencions per Ornaments Nadalencs a la Via Pública o la modificació de diferents articles dels estatuts de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD).

Acabat l'ordre del dia es van debatre i votar tres mocions –al voltant del nomenament de nou representant municipal al consell territorial de Llevant, del suport als usuaris del servei de bus entre Igualada i Barcelona i del procés de pau a Colòmbia– i es van abordar els precs i preguntes dels grups municipals i del públic assistent a la sala.

A continuació es pot tornar a visualitzar íntegrament la sessió de ple, incloent els resultats específics de cada votació:

  • Compartir