Sou a: Inici / Noticies / Sessió extraordinària de ple, octubre de 2017

Sessió extraordinària de ple, octubre de 2017

La convocatòria urgent ha servit per debatre l'ordre del dia del ple ordinari del mes d'octubre que es va suspendre el dia abans
18-10-2017

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimecres, 18 d'octubre, una sessió extraordinària urgent de ple que ha servit per debatre l'ordre del dia del ple ordinari del mes d'octubre que es va suspendre el dia abans. Hi han assistit tots els regidors que formen part del consistori, tret de Carolina Telechea (ERC) per raons laborals.

L'ordre del dia, que es pot consultar AQUÍ, ha inclòs l'aprovació de l'acta de la sessió del mes de juliol i quatre decrets relatius a l'àrea de personal dels quals se n'ha donat compte al ple. A la part resolutiva, s'hi han aprovat dos punts d'Interior i Transparència, un de Qualitat Urbana, quatre de Comerç, Esports, Sanitat i Salut, vuit d'Hisenda i, finalment, dues proposicions prèvia declaració d'Urgència. Entre tots aquests punts han destacat les aprovacions de les ordenances fiscals per a l'exercici 2018 i la pròrroga fins l'any 2019 de les tasques de Rosa Sánchez com a Síndica Municipal de Greuges, que també presidirà des d'ara el Consell Assessor del Bon Govern.

A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els resultats específics de cada votació:

.

  • Compartir