Sou a: Inici / Noticies / Sessions informatives adreçades a comerciants

Sessions informatives adreçades a comerciants

L’OMIC, que té el suport de la Diputació de Barcelona, té com a finalitat proporcionar als ciutadans informació, educació i suport en matèria de consum.
03-10-2016

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor d’Igualada (OMIC) proposa aquest mes dues activitats informatives adreçades als comerciants de la ciutat. La primera, el 18 d’octubre, porta per títol Tipologia de vendes i incidirà en les diferències entre modalitats com ara ofertes, rebaixes, liquidacions, saldos i outlets. La segona, el 25 d’octubre, serà Garanties en la venda de béns de consum, i donarà a conèixer la responsabilitat dels comerciants vers les garanties dels productes que tinguin a la venda.

Les dues sessions s’impartiran a l’Espai Cívic Centre (c/ Trinitat, 12), arrencaran a les 15:30h i cal inscripció prèvia a o al telèfon 93 803 19 50, extensió 408.

L’OMIC, que té el suport de la Diputació de Barcelona, té com a finalitat proporcionar als ciutadans informació, educació i suport en matèria de consum i, al mateix temps, desenvolupar funcions de gestió i coordinació en aquells temes que incideixen en el món del consum.

  • Compartir