Sou a: Inici / Noticies / Sessions participatives sobre la Reforma Horària

Sessions participatives sobre la Reforma Horària

S’han programat sessions presencials en dotze municipis per aplegar els màxims agents possibles d’àmbits com l’empresa, el comerç, l’ensenyament, la cultura, l’oci o la mobilitat.
19-09-2016

El departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya i la Iniciativa per a la Reforma Horària impulsen entre els mesos de setembre i novembre un procés participatiu per a informar i sensibilitzar la ciutadania al voltant d’aquesta proposta i recollir les seves inquietuds.

Es pot participar i trobar informació d'aquest procés al web participa.gencat.cat i, a banda, s’han programat sessions presencials en dotze municipis, entre els quals figura Igualada, amb la voluntat d’aplegar els màxims agents possibles d’àmbits com l’empresa, el comerç, el consum, l’ensenyament, la cultura, l’oci o la mobilitat, entre altres.

A la capital de l’Anoia, es duran a terme dues sessions: una presentació de la iniciativa el divendres, 23 de setembre, a les 18h, i un taller participatiu i debat el dijous, 29 de setembre, a les 16:30h. Totes dues se celebraran al Casal Cívic del Passeig Verdaguer. Les inscripcions es poden dur a terme al mateix web de Participació de la Generalitat.

  • Compartir