Sou a: Inici / Noticies / Setè mercat de cooperatives escolars a Igualada

Setè mercat de cooperatives escolars a Igualada

El programa Cultura Emprenedora a l'Escola va tancar dissabte, 5 de maig, la seva edició 2017/2018 amb el ja habitual mercat a la via pública
07-05-2018

El programa Cultura Emprenedora a l'Escola va tancar dissabte, 5 de maig, la seva edició 2017/2018 amb el ja habitual mercat a la via pública, en què les diferents cooperatives formades per escolars igualadins van posar a la venda els productes que havien elaborat al llarg del curs. La iniciativa, que aquest any es va tornar a celebrar en el marc de FirAnoia i va estrenar ubicació al Passeig Verdaguer, va rebre la visita de l’alcalde, Marc Castells i la regidora d’Ensenyament, Patrícia Illa.

Aquest curs hi han participat les cooperatives Dreams Maristes i Maristes Crafts dels Maristes d’Igualada, Emprelàpies i Escoshop de les Escolàpies, Cop Clans i Bob Shop de l’Acadèmia Igualada, E-mil-idees de l’Emili Vallès, Monpins i Cooperavets del Col·legi Monalco, Hey Arts del col·legi Mare del Diví Pastor i Marmoncoop de l’Escola Pia. Han estat creades pels alumnes de 5è de Primària, en el marc del programa Cultura emprenedora a l’escola impulsat per la Diputació de Barcelona i coordinat a nivell local pels departaments d’Ensenyament i de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament.

Aquest és el setè any de desenvolupament del projecte, arribant a 78 municipis de Barcelona i promovent el treball conjunt entre els ens locals i els centres educatius. A Igualada, hi ha participat 260 alumnes de 7 escoles i han impulsat 11 cooperatives. En aquests set anys, el projecte ha creat 340 cooperatives escolars, amb la participació de més de 7.500 alumnes de 191 centres educatius de la demarcació.

  • Compartir