Sou a: Inici / Noticies / S'inicia el control d'accés amb càmera al Passeig de Les Cabres

S'inicia el control d'accés amb càmera al Passeig de Les Cabres

La càmera funciona en fase de proves des de fa algunes setmanes, paral·lelament al període en què els residents han pogut comunicar les matrícules dels seus vehicles a l’Ajuntament.
29-04-2016

El proper dilluns, 2 de maig, s’activa la regulació de l’accés al lateral Nord del Passeig de les Cabres d’Igualada. El control es durà a terme mitjançant càmera fotogràfica, que s’ha situat recentment en aquest punt, juntament amb la senyalització que adverteix de la prohibició d’accedir-hi, exceptuant els veïns i vehicles autoritzats.

La càmera funciona en fase de proves des de fa algunes setmanes, paral·lelament al període en què els residents han pogut comunicar les matrícules dels seus vehicles a l’Ajuntament i, a partir de dilluns vinent, es començaran a aplicar sancions als aquells que hi accedeixin sense autorització.

El departament municipal de Mobilitat ha decidit aplicar aquesta mesura perquè, tot i que hi havia senyals que hi prohibien l’accés, el pas i l’estacionament indegut de cotxes era freqüent, ocasionant molèsties i malmetent el terra de llambordes, indicat perquè aquest sigui un espai majoritàriament per als vianants però no per al trànsit de vehicles.

  • Compartir