Sou a: Inici / Noticies / S'insta a l'enderroc d'un edifici calcinat a Sant Agustí

S'insta a l'enderroc d'un edifici calcinat a Sant Agustí

Un incendi declarat la passada matinada en un immoble deshabitat ha deixat l'estructura fortament danyada i el consistori en decretarà la ruïna.
25-08-2016

L’Ajuntament d’Igualada ha iniciat aquest dijous, 25 d’agost, el procediment per declarar en ruïna l’immoble deshabitat del barri de Sant Agustí en què aquesta matinada s’ha declarat un incendi. L’estructura ha quedat totalment calcinada i el consistori insta la propietat perquè l’enderroqui urgentment i s’evitin danys a les finques properes.

Fins que aquestes tasques s’iniciïn i davant el risc que l’estructura danyada cedeixi per ella mateixa, s’ha prohibit als veïns l’accés als seus patis interiors i no es descarta, en cas que sigui necessari, el desallotjament temporal d’alguns d’aquests veïns. A més, com que la finca es troba a l’interior d’una illa de cases, entre la Rambla Sant Ferran i el carrer Sant Agustí, els serveis tècnics avaluen si, per a poder entrar la maquinària, caldrà demolir també un altre edifici, igualment deshabitat, situat al carrer Sant Agustí, 59.

L'incendi s'ha iniciat al voltant de les 5h de la matinada per causes que encara es desconeixen i fins al lloc s'han desplaçat diferents unitats dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, que encara treballen aquest matí remullant i assegurant la zona. La Policia Local d'Igualada ha tallat el trànsit a la Rambla Sant Ferran i el carrer Sant Agustí per facilitar les tasques dels cossos d'emergències.

  • Compartir