Sou a: Inici / Noticies / Sis noves andanes de formigó en parades de bus urbà

Sis noves andanes de formigó en parades de bus urbà

Al novembre ja se’n van instal·lar cinc i la valoració, tant per part dels viatgers com per part dels conductors dels busos, ha estat molt positiva
04-07-2017

L’Ajuntament d’Igualada preveu instal·lar la propera tardor sis noves andanes de formigó en parades de bus urbà, amb l’objectiu de garantir el fàcil accés entre la vorera i els vehicles, especialment a aquells usuaris amb més dificultats, com ara persones grans, persones amb cotxets de nadons o persones amb mobilitat reduïda.

El passat mes de novembre ja se’n van instal·lar cinc i la valoració, tant per part dels viatgers com per part dels conductors dels busos, ha estat molt positiva. Per això, el nombre de parades que compten amb aquests elements s’ampliarà aquest any fins a onze.

A les parades ja dotades d’aquestes plataformes de formigó ara s’hi sumaran, doncs, la de l’Av. Barcelona, 39, la de l’Av. Barcelona, 68, la del c/ Pau Muntades, 80, la de l’Av. Balmes, 88, la de la Rbla. Sant Ferran, 52, i la del Pg. Verdaguer, 168. Totes aquestes parades han estat identificades, pel departament de Qualitat Urbana de l’Ajuntament i per la companyia operadora, S.A. Masats Transports Generals, com a punts en què habitualment els autobusos troben obstaculitzada la seva aproximació a la vorera.

La inversió contemplada per aquesta acció és d’uns 40.000 euros que, com l’anterior, es finançaran gràcies a l’aportació de l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). En tres anys, entre 2015 i 2017, aquest ens concedeix a l’Ajuntament d’Igualada un total de 160.000 euros per al desenvolupament d’actuacions per a la millora del transport.

  • Compartir