Sou a: Inici / Noticies / S'obre el termini per sol·licitar les beques d’estiu “Patronat Garcia Fossas” per aquest 2023

S'obre el termini per sol·licitar les beques d’estiu “Patronat Garcia Fossas” per aquest 2023

Fins al 5 de maig es poden sol·licitar aquests ajuts destinats a infants i joves de 3 a 16 anys empadronats a Igualada
03-04-2023

L’Ajuntament d’Igualada impulsa, un any més les beques d’estiu “Patronat Garcia Fossas” per les diferents activitats estivals que s’organitzen a la ciutat. Fins al dia 5 de maig hi ha obert el període de presentació de les sol·licituds destinades a infants i joves entre 3 i 16 anys empadronats a Igualada.

Carme Riera, primera tinenta d’alcalde, ha posat de relleu la voluntat del govern de possibilitar que “tots els nens i joves tinguin accés a les activitats d’estiu que, de la mateixa manera que les activitats lectives durant el curs, són necessàries per un bon desenvolupament i socialització d’infants i joves”. Amb aquesta proposta d’ajuts, Riera, ha manifestat que “no es deixa a cap infant enrere i es propicia que tothom pugui gaudir d’activitats formatives i d’oci durant l’estiu”.

La sol·licitud per les beques d’estiu Patronat Garcia Fossas es pot presentar telemàticament a través de la plataforma e-tràmits Igualada (https://tramits.igualada.cat) o bé, de forma presencial, a l’Oficina d’atenció ciutadana, amb cita prèvia, de dilluns a dijous en horari de 9h a 18h, i divendres i vigílies de festius en horari de 9h a 14h. Es pot demanar cita prèvia al 93 803 19 50.

La resolució de l’atorgament d’aquest ajuts serà a partir del 16 de maig a les 12h i es podrà consultar a la pàgina web www.igualada.cat. En tots els casos les persones interessades rebran un correu electrònic amb la concessió o denegació de la beca i el motiu.

  • Compartir