Sou a: Inici / Noticies / Sol·licitud d'ajuts escolars per al curs 2019/2020

Sol·licitud d'ajuts escolars per al curs 2019/2020

S’han unificat els terminis de sol·licitud, que s’obrirà el 6 de juny i es tancarà el 5 de juliol
05-06-2019

L’Ajuntament d’Igualada ha aprovat les bases que regulen les diferents línies d’ajuts que donen suport a l’escolaritat, adreçades a les famílies de la ciutat amb menys recursos.

D’una banda, de cara al curs vinent s’ofereixen beques per a l’adquisició de llibres de text adreçades als alumnes de  primària i de secundària, dotades respectivament amb 75 i amb 100 euros. També s’ha obert la convocatòria d’ajuts per a l’adquisició de material escolar adreçat a alumnes de P3, P4 i P5, en aquest cas dotats amb 40 euros.

Pel que fa al suport a l’escolarització a les llars d’infants d’infants de P0, P1 i P2, l’Ajuntament proposa ajuts de 30 euros per mensualitat, fet que representa 330 euros anuals per cada fill o filla. El darrer ajut que s’ha convocat és el de menjador per als alumnes de llars d’infants, dotat amb 3 euros per àpat per a les escoles bressol privades i 5 euros per àpat per als usuaris de les llars d’infants municipals.

En aquesta convocatòria, s’han unificat els terminis de sol·licitud, que s’obrirà el 6 de juny i es tancarà el 5 de juliol. Els detalls es poden consultar en aquest WEB i les sol·licituds es podran formalitzar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), demanant cita prèvia trucant al telèfon 93 803 19 50 o a través del mateix web.

https://tramits.igualada.cat/Ciutadania/ResultatsCerca.aspx?TextCerca=beques

  • Compartir