Sou a: Inici / Noticies / Sol·licitud de subvencions per ornaments nadalencs

Sol·licitud de subvencions per ornaments nadalencs

L’enllumenat haurà de romandre encès entre el 3 de desembre i el 8 de gener, els mateixos dies que la il·luminació nadalenca municipal
29-11-2016

L’Ajuntament d’Igualada obre al desembre el termini per a sol·licitar subvencions per ornamentar amb motius nadalencs els diferents vials comercials de la ciutat. Associacions de comerciants, associacions de veïns o comerços d’un mateix carrer podran fer les sol·licituds entre el 5 i el 16 de desembre.

Aquestes subvencions, que van dirigides als comerciants i associacions comercials, pretenen donar suport a la campanya nadalenca, facilitant actuacions que afavoreixin el guarniment dels carrers.

Per tal de determinar la quantia de les subvencions, es tindrà en especial consideració la llargada del vial, la qualitat de l’ornamentació, la quantitat dels elements ornamentals i altres aspectes paral·lels d’interès comercial. La quantitat total destinada per l’Ajuntament a aquests ajuts serà de 3.000 euros i l’enllumenat haurà de romandre encès entre el 3 de desembre i el 8 de gener, els mateixos dies que la il·luminació nadalenca municipal.

Les persones interessades poden ampliar aquesta informació al Servei de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, en aquest WEB, al correu electrònic o al telèfon 93 803 19 50.

 

 

 

  • Compartir