Sou a: Inici / Noticies / Substitució de tots els parquímetres de zona blava

Substitució de tots els parquímetres de zona blava

A partir del dilluns, 24 de setembre, les zones blaves d’Igualada deixaran d’estar operatives durant aproximadament dues setmanes
18-09-2018

A partir del dilluns, 24 de setembre, les zones blaves d’Igualada deixaran d’estar operatives durant aproximadament dues setmanes, mentre durin les tasques de substitució dels parquímetres. Així doncs, s'hi podrà aparcar sense haver de retirar el tiquet de control obligatori, tot i que, durant aquests dies, es repintaran la pràctica totalitat de zones blaves de la ciutat i, per tant, hi haurà prohibicions d’estacionament puntuals que se senyalitzaran convenientment.

L’empresa municipal d’aparcaments SIMA duu a terme aquesta tardor la renovació de tots els aparells de control per un nou model més modern, que oferirà de sèrie noves funcionalitats com ara el moneder electrònic o l’aplicació de pagament mitjançant dispositius mòbils.

La represa de la mecànica habitual està prevista per al dilluns, 8 d’octubre i, durant els primers dies d’arrencada del nou sistema, els agents de zona blava informaran els usuaris de les novetats en el servei i del funcionament dels nous aparells.

  • Compartir