Sou a: Inici / Noticies / Subvencions per a la creació de treball estable a Igualada

Subvencions per a la creació de treball estable a Igualada

Hi poden optar empreses i entitats que hagin dut a terme contractacions indefinides entre el setembre de 2014 i l’agost de 2015
28-09-2015

Des d’aquest dilluns, 28 de setembre, i fins al 16 d’octubre, estarà obert el termini per a presentar les sol·licituds de subvenció per la creació de llocs de treball estables a Igualada. L’Ajuntament i el seu departament de Dinamització Econòmica, amb l’objectiu de contribuir a l’estabilitat del mercat laboral i fer més lleus els impactes de la crisi econòmica en el teixit productiu de la ciutat dóna continuïtat un any més a aquestes ajudes a fons perdut.

Les subvencions van dirigides a les empreses i les entitats que, en el decurs del darrer any, hagin realitzat contractacions indefinides o bé que hagin convertit contractes temporals en contractes indefinits. Per tal de determinar la quantia de les subvencions es tindrà en consideració un seguit de variables sociolaborals en relació al sexe i l’edat de la persona contractada, contemplant especialment el col·lectiu femení i els trams d’edat de més difícil inserció laboral. Aquestes contractacions hauran d’haver estat formalitzades entre l’1 de setembre del 2014 i el 31 d’agost del 2015.

Per a qualsevol dubte o qüestió es pot contactar amb Ig-nova Tecnoespai, al telèfon 93 806 65 55 o al correu ignovatecnoespai@aj-igualada.net. També es poden consultar les bases AQUÍ. on, a més, es pot enllaçar amb els impresos corresponents.

  • Compartir