Sou a: Inici / Noticies / Suport a Àlex Alonso per afrontar el 'Repte Fali'

Suport a Àlex Alonso per afrontar el 'Repte Fali'

Recorrerà a peu el trajecte Sevilla-Igualada en una acció que vol, no només recordar la seva esposa, desapareguda víctima d'un càncer, sinó recaptar fons per l’Institut Català d’Oncologia
29-03-2017

L’Ajuntament d’Igualada ha explicitat aquest dimecres, 29 de març, el seu suport a la iniciativa solidària que iniciarà aquest dissabte, 1 d’abril, l’igualadí Àlex Alonso.

Per a recordar la seva esposa, la Fali, desapareguda ara fa un any víctima d’un càncer, l’Àlex recorrerà a peu els 1.265 quilòmetres que separen Sevilla, on va néixer la seva dona, de la capital de l’Anoia. En l’anomenat Repte Fali, doncs, preveu caminar uns 30 quilòmetres diaris i arribar a Igualada a mitjans del mes de maig, en una acció que vol, no només recordar-la, sinó recaptar fons per l’Institut Català d’Oncologia (ICO).

La iniciativa ja ha rebut el recolzament de nombroses institucions, clubs, entitats i ciutadans a títol particular. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i el tinent d’alcalde d’Entorn Comunitari de l’Ajuntament, Fermí Capdevila, li han transmès avui tot el suport de la corporació per assolir amb èxit la seva fita.

  • Compartir