Sou a: Inici / Noticies / Taller de creació artística per descobrir l'obra de Guinovart

Taller de creació artística per descobrir l'obra de Guinovart

L’activitat és gratuïta i s’emmarca en el programa d’activitats familiars del Museu de la Pell i en l’exposició sobre l’obra de Josep Guinovart
23-07-2018

El diumenge, 29 de juliol a les 12h, el departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament i el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia conviden a una nova activitat del programa Creactiva’t al Museu!, titulada Experimentem Guinovart.

En seran protagonistes els colors de la Mediterrània, del blat i dels rostolls que tant van captivar l’artista Josep Guinovart. En aquest taller, conduït per Teresa Riba, escultora i professora de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, grans i petits podran endinsar-se en el món de Guinovart, tot experimentant tècniques senzilles d’estampació i gravat amb materials naturals i quotidians, tal com feia sovint l’artista per crear les seves obres.

El taller està pensat per a famílies amb infants a partir de 6 anys. Es recomana portar roba que es pugui tacar. L’activitat és gratuïta i l’accés, amb aforament limitat i sense reserva prèvia, es farà segons l’ordre d’arribada.

Programa Creactiva’t al Museu! · El programa Creactiva’t al Museu! Diumenges familiars al Museu de la Pell reuneix deu propostes mensuals molt variades, que van des de tallers diversos a contacontes, visites o activitats lúdiques. L’objectiu és posar en valor l’experiència de crear i d’aprendre gaudint en família, al voltant de les exposicions temporals i les col·leccions del Museu, la història i l’expressió de la cultura local. Aquesta és una iniciativa del Museu de la Pell i del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, els Moixiganguers d’Igualada, Ingravita, el Museu Molí Parerer de Capellades, la Comissió de la Cavalcada de Reis d’Igualada i la Diputació de Barcelona.

  • Compartir