Sou a: Inici / Noticies / Taller de retrats a Cultura en Família

Taller de retrats a Cultura en Família

L’activitat és gratuïta amb aforament limitat, amb edat recomanada a partir dels 6 anys.
02-10-2014

Aquest diumenge, 5 d’octubre, a les 12h, coincidint amb l’exposició Cara a cara. El retrat a la col·lecció Foto Colectania i dins també del programa Cultura en Família, el Museu de la Pell convida a participar en un taller on es parlarà de retrats, mirades, actitud i gestos, i on els participants podran fer de fotògrafs i de models en una pràctica experimental de retrat fotogràfic. L’activitat és gratuïta amb aforament limitat, amb edat recomanada a partir dels 6 anys.

El taller duu per títol Retrat de persones estimades, està destinat al públic familiar i planteja d’una manera reflexiva i activa quina tria cal fer en cada moment a l’hora de retratar una persona: la mirada, l’actitud, el gest, l’espai, la llum, l’enquadrament o la posició de la càmera. Totes són parts essencials en la construcció d’un retrat. Aquest taller, per una estona, permetrà posar-se en el lloc del fotògraf i del model, experimentar amb l’objectiu, el focus de llum i els reflectors, pitjar la càmera i veure’n el resultat en un monitor de televisió. Els resultats es mostraran dins del propi espai expositiu i al web Fotografia en Curs, gestionat pel mateix servei educatiu del taller (A Bao A Qu), on s’hi publicaran les fotografies i es donarà la possibilitat als participants de continuar el seu treball, etiquetant i publicant comentaris.

El programa Cultura en Família proposa un ampli ventall d’activitats pensat per a grans i petits i està impulsat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Municipal de Cultura (IMC). Inclou tallers, jocs, visites, contacontes, cinema o passejades, entre altres.

 

  • Compartir