Sou a: Inici / Noticies / Taller 'Eines per a la gestió de conflictes i la prevenció de la violència en infants i joves'

Taller 'Eines per a la gestió de conflictes i la prevenció de la violència en infants i joves'

S’oferiran eines de prevenció i gestió de conflictes, a banda d’indicadors per detectar possibles situacions d’assetjament
14-01-2019

El 21 de gener es commemora el Dia Europeu de la Mediació. Enguany, la celebració coincideix amb el 10è aniversari del Servei de Mediació Comunitària de l’Ajuntament d’Igualada i, per aquest motiu, s’ha programat una activitat gratuïta i oberta a la ciutadania.

Es tracta del taller Eines per a la gestió de conflictes i la prevenció de la violència en infants i joves, que tindrà lloc el dissabte 26 de gener, d'11 a 13h a l'Espai Cívic Centre, al c/ Trinitat 12. L’activitat s’adreça a monitors, entrenadors i a qualsevol persona que, per la seva tasca professional o voluntària en l’àmbit de l’educació i el lleure, tingui contacte directe amb infants o joves.

En aquest taller s’oferiran eines de prevenció i gestió de conflictes, a banda d’indicadors per detectar possibles situacions d’assetjament. Per inscriure-s’hi, els interessats han d’enviar un correu electrònic a , especificant de quina entitat formen part.

  • Compartir
Pertany a: