Sou a: Inici / Noticies / Taller familiar per elaborar paper i postals de Nadal

Taller familiar per elaborar paper i postals de Nadal

L’activitat, gratuïta i amb aforament limitat, forma part del programa Cultura en Família i tindrà lloc el proper diumenge al Museu de la Pell.
15-12-2014

El Museu de la Pell d’Igualada, en col·laboració amb el Museu Molí Paperer de Capellades, proposen el proper diumenge, 21 de desembre, a les 12h, un taller per aprendre a fer paper i, posteriorment, elaborar originals targetes de felicitació de Nadal. L’activitat és gratuïta i l’aforament és limitat.

Obeint a la recerca de la sostenibilitat, la despesa mínima, la modernitat o la immediatesa, les felicitacions electròniques estan guanyant darrerament terreny a les tradicionals postals de Nadal impreses, que només cal comprar, signar, posar en un sobre i llençar a la bústia. Però, sens dubte, quan es parla de targetes fetes a mà, aquesta perspectiva canvia totalment, perquè es tracta gairebé d’un objecte únic, on s’ha escollit el paper, els colors, els materials que s’hi afegiran, a més de la tria de les paraules més escaients.

Aquest procés creatiu dóna un valor diferent a la felicitació, perquè amb ella es regala exclusivitat, originalitat i dedicació al seu destinatari. Conjuntament amb un expert del Museu Molí Paperer de Capellades es podrà fer pas a pas una postal, partint de la pasta de paper, amb pintura amb polpa de paper i amb els motius nadalencs que cadascú triï.

Aquest taller forma part del programa Cultura en Família, un ventall d’activitats pensat per al públic familiar. El programa inclou tallers, jocs, visites, contacontes, cinema o passejades impulsats per l’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Municipal de Cultura (IMC). Es pot demanar més informació al telèfon del Museu, el 83 804 67 52.

  • Compartir