Sou a: Inici / Noticies / Taller familiar per elaborar una màscara LED

Taller familiar per elaborar una màscara LED

Aquest nou taller de 'Creactiva’t al Museu!' és gratuït, té l’aforament limitat i s’adreça sobretot a famílies amb infants a partir de 6 anys
08-02-2019

Diumenge vinent, 17 de febrer, el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia proposa, a les 12h, una nova activitat del seu programa Creactiva’t al Museu!.

En aquesta ocasió es proposa participar en un taller tecnològic relacionat amb el Carnestoltes i aprendre a elaborar un circuit electrònic senzill que s’incorporarà a una màscara amb LEDs que s’il·luminaran. Qui ho vulgui, podrà lluir aquesta màscara durant la rua de carnaval d’enguany. L’activitat, gratuïta i amb aforament limitat, s’adreça preferentment a infants a partir de 6 anys.

Programa Creactiva’t al Museu! · El programa Creactiva’t al Museu! Diumenges familiars al Museu de la Pell és l’agenda d’activitats culturals i lúdiques del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia per gaudir amb la família i els amics.

En l’edició d’aquest any 2019, hi ha propostes molt variades, amb tallers de fotografia, tecnologia, creació artística, grafiti i art urbà, disseny i tipografia, música o gastronomia entre altres, per aprendre, jugar i imaginar entorn a les festes i tradicions locals, les exposicions temporals i les col·leccions del Museu. Aquesta iniciativa del Museu de la Pell, dins del Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Igualada, compta amb la col·laboració de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, el Museu del Traginer. Col·lecció Antoni Ros, FineArt, el Col·lectiu Eixarcolant, Dessota, Aula de Música Tradicional de l’Anoia (AMTA), Moixiganguers d’Igualada, Vinseum, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, Fundació Joan Brossa, Fira d’Igualada, l’Associació del Barri de la Font Vella i la Diputació de Barcelona.

 

 

 

 

  • Compartir