Sou a: Inici / Noticies / Taller per elaborar una visera castellera per Festa Major

Taller per elaborar una visera castellera per Festa Major

Els participants podran elaborar una innovadora visera, per estrenar-la tot seguit a l’exhibició castellera de Festa Major a la Plaça de l’Ajuntament
20-08-2018

Aquest diumenge, 26 d’agost, a les 11 i a les 12h, el Museu de la Pell d’Igualada convida a participar en un taller familiar per elaborar un model innovador de visera castellera utilitzant materials fàcils de manipular, com ara el paper i la cartolina. És una proposta gratuïta i amb l’aforament limitat, adreçada als infants a partir de 6 anys. No hi haurà reserva prèvia i l’admissió es farà segons ordre d’arribada.

L’activitat, que s’emmarca en el programa Creactiva’t al Museu!, es durà a terme en aquesta ocasió en col·laboració amb els Moixiganguers d’Igualada que, aquell mateix migdia, a les 12:15h, protagonitzaran l’exhibició castellera de Festa Major, conjuntament amb la Colla Jove Xiquets de Valls i els Xiquets de Reus.

La intenció, doncs, és que aquells que participin en els tallers i elaborin la seva visera, la puguin estrenar tot seguit a la Plaça de l’Ajuntament gaudint de l’espectacle que oferiran les colles participants.

Programa Creactiva’t al Museu! · El programa Creactiva’t al Museu! Diumenges familiars al Museu de la Pell reuneix deu propostes mensuals molt variades, que van des de tallers diversos a contacontes, visites o activitats lúdiques. L’objectiu és posar en valor l’experiència de crear i d’aprendre gaudint en família, al voltant de les exposicions temporals i les col·leccions del Museu, la història i l’expressió de la cultura local.

Aquesta és una iniciativa del Museu de la Pell i del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, els Moixiganguers d’Igualada, Ingravita, el Museu Molí Parerer de Capellades, la Comissió de la Cavalcada de Reis d’Igualada i la Diputació de Barcelona.

 

  • Compartir