Sou a: Inici / Noticies / Taller per fomentar una parentalitat positiva i prevenir les conductes de risc relacionades amb el consum de drogues

Taller per fomentar una parentalitat positiva i prevenir les conductes de risc relacionades amb el consum de drogues

Es tracta de dues xerrades obertes a tothom que acull l’AFA de l’Escola Maristes Igualada els dies 25 d’abril i 21 de maig
19-04-2024

El departament de Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada duu a terme una nova edició dels tallers del Programa “Connecta amb els teus fills i filles”. En aquest cas, des de l’AFA de l’Escola Maristes d’Igualada s’acollirà el taller “PARLEM I ACTUA”, per desfer-se de creences errònies entorn del consum de drogues, potenciar les competències parentals positives i prevenir les conductes de risc relacionades amb el consum de substàncies. El taller consta de dues sessions i es fa amb el suport de la Subdirecció General d’Addiccions, VIH, Infeccions de Transmissió Sexual i Hepatitis Víriques (Departament de Salut, Generalitat de Catalunya) i a càrrec de la Fundació Salut i Comunitat.

Les xerrades, gratuïtes i obertes a tota la ciutadania, tindran lloc el 25 d’abril i el 21 de maig a les 18h a l’aula de música dels Maristes.

El programa “Connecta amb els teus fills i filles” està destinat a les AFAs i les AMPAs i s’adreça a famílies amb menors d’entre 6 i 16 anys i versen sobre el foment de la parentalitat positiva en el context de la prevenció del consum de substàncies i de l’ús problemàtic de pantalles.

Si alguna AFA escolar vol més informació del programa i està interessada en acollir algun dels tallers, pot posar-se en contacte amb el departament de Salut Pública d’Igualada a l’adreça: programaprevencio@aj-igualada.net o bé al telèfon 938031950 - Ext. 2473. o al mòbil 646 98 94 93.

  • Compartir
Pertany a: ,