Tallers de cuina de Nadal al Mercat de la Masuca
Durant el mes de desembre el Mercat Municipal de la Masuca d’Igualada s’omple d’activitats per celebrar les festes nadalenques. Els tres primers dijous, dies 3, 10 i 17, a partir de les 17:30h, es reprenen les sessions de cuina a càrrec de professors de cuina de l’Escola Pia i del Restaurant Atelier. El 3 de desembre s’hi farà el taller Entrants ràpids per Nadal, a càrrec de Joan Alpuente. El 10 de desembre, Cuina vegetariana festiva, amb Toni Guix. I el 17 de desembre, Cuina fàcil i creativa de Nadal, a càrrec de Gerard Ninot. Aquestes sessions tenen un preu de 4 euros cadascuna, o de 10 euros si es vol assistir a totes tres.
L’Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca, a més, també programa activitats juntament amb la Ludoteca. Divendres i dissabte, 4 i 5 de desembre, es duran a terme dos tallers infantils on s’engalanaran els arbres de Nadal que aquestes festes decoraran la instal·lació. El dissabte, 12 de desembre, es farà el taller de cuina infantil Fem Torrons, a l’Aula de Cuina, i el 18 i 19 de desembre, la canalla podrà fer cagar el Tió. Totes aquestes activitats requereixen inscripció prèvia adreçant-se al mateix Mercat.
Nou punt d’informació al Mercat · Prèviament, aquest dissabte, 28 de novembre, s’inaugura el Punt d’Informació del Mercat de la Masuca, un nou espai destinat a facilitar informació de les activitats programades a l’equipament o de com un emprenedor hi pot obrir una parada. El mateix dissabte, el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament farà, a l’Aula de Cuina i a les 11h, un Taller de Cuina d’Aprofitament, activitat que s’engloba dins els actes de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.