Sou a: Inici / Noticies / Tallers de cuina de Nadal al Mercat de la Masuca

Tallers de cuina de Nadal al Mercat de la Masuca

El mercat municipal comptarà també, a partir d’aquest dissabte, amb un nou punt d’informació a disposició dels usuaris.
23-11-2015

Durant el mes de desembre el Mercat Municipal de la Masuca d’Igualada s’omple d’activitats per celebrar les festes nadalenques. Els tres primers dijous, dies 3, 10 i 17, a partir de les 17:30h, es reprenen les sessions de cuina a càrrec de professors de cuina de l’Escola Pia i del Restaurant Atelier. El 3 de desembre s’hi farà el taller Entrants ràpids per Nadal, a càrrec de Joan Alpuente. El 10 de desembre, Cuina vegetariana festiva, amb Toni Guix. I el 17 de desembre, Cuina fàcil i creativa de Nadal, a càrrec de Gerard Ninot. Aquestes sessions tenen un preu de 4 euros cadascuna, o de 10 euros si es vol assistir a totes tres.

L’Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca, a més, també programa activitats juntament amb la Ludoteca. Divendres i dissabte, 4 i 5 de desembre, es duran a terme dos tallers infantils on s’engalanaran els arbres de Nadal que aquestes festes decoraran la instal·lació. El dissabte, 12 de desembre, es farà el taller de cuina infantil Fem Torrons, a l’Aula de Cuina, i el 18 i 19 de desembre, la canalla podrà fer cagar el Tió. Totes aquestes activitats requereixen inscripció prèvia adreçant-se al mateix Mercat.

Nou punt d’informació al Mercat · Prèviament, aquest dissabte, 28 de novembre, s’inaugura el Punt d’Informació del Mercat de la Masuca, un nou espai destinat a facilitar informació de les activitats programades a l’equipament o de com un emprenedor hi pot obrir una parada. El mateix dissabte, el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament farà, a l’Aula de Cuina i a les 11h, un Taller de Cuina d’Aprofitament, activitat que s’engloba dins els actes de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

 

  • Compartir