Sou a: Inici / Noticies / Tallers de cuina familiar al mercat de La Masuca

Tallers de cuina familiar al mercat de La Masuca

Es vol implicar tota la família perquè, a través de la cuina, es treballin diferents valors i es pugui gaudir conjuntament d’una bona experiència.
09-05-2016

L’Aula de Cuina del Mercat de La Masuca d’Igualada proposa aquesta primavera quatre nous tallers i, en aquesta ocasió i com a principal novetat, posarà especial atenció en el públic familiar. Dos d’aquests quatre tallers s’adreçaran als infants, amb la intenció d’implicar-hi tota la família perquè, a través de la cuina, es treballin diferents valors i es pugui gaudir conjuntament d’una bona experiència.

La coach culinària Noèlia Pérez, a través de dos personatges de conte, la Nataly i la NellyFop, farà el dissabte, 28 de maig, d’11 a 13h, un taller de galetes missatgeres. A banda, el divendres, 17 de juny, entre les 18 i les 20h, dirigirà un taller d’estructures de cereals. Aquests tallers, d’inscripció gratuïta, també seran acompanyats per Carla Cortijo, més coneguda com la Petita Xef.

Pel que fa als dos tallers per a adults, estaran dedicats als menús de primavera i estiu. El dijous, 19 de maig, amb el cuiner del restaurat El Mirall, Toni Garcia, i el 9 de juny amb la cuinera del Restaurant Xarop’s, Glòria Barrios. L’horari serà de 17:30 a 19:30h i la inscripció té un cost de 4 euros per cada sessió.

Aquesta programació l’organitza el departament de Comerç i Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament d’Igualada, conjuntament amb l’Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca. La inscripció prèvia a totes aquestes activitats es fa al mateix mercat municipal.

 

  • Compartir