Sou a: Inici / Noticies / 'Tallers intergeneracionals' i 'Escenes amb tracte' a la Primavera Gran

'Tallers intergeneracionals' i 'Escenes amb tracte' a la Primavera Gran

L’Ajuntament i l’Associació de Gent Gran d’Igualada continuen amb la programació de l’esdeveniment, que s’allargarà fins el 29 de maig.
23-05-2016

El departament d’Acció Social i Igualtat de l’Ajuntament d’Igualada, conjuntament amb l’Associació de Gent Gran d’Igualada, continuen amb la programació d’actes de la Primavera Gran 2016, que s’allargarà fins el proper diumenge, 29 de maig. Totes les activitats estan destinades principalment a les persones grans de la ciutat, però també estan obertes a la ciutadania en general.

Entre totes les xerrades, sortides i activitats que es duen a terme aquesta setmana, destaca dissabte, 28 de maig, a les 17:30h al Museu de la Pell d’Igualada, la iniciativa Tallers intergeneracionals, un seguit tallers per a gaudir en família i per compartir una estona entre avis, pares, fills i néts, a través de contes, artesania, manualitats o jocs de memòria, entre altres.

Tot seguit, a les 19h, s’estrenarà el muntatge teatral Escenes amb tracte, que s’emmarca en la campanya Tracta’m bé de prevenció dels maltractaments a les persones grans, que ha estat recentment impulsada per l’Ajuntament i el Consell Comarcal de l’Anoia. Les diferents escenes que s’hi podran veure, elaborades per l’Escola Municipal de Teatre la Tarima, són una adaptació a l’escenari d’alguns dels relats del llibre Relats amb tracte, en què cada relat narra algun tipus d’abús que pot patir una persona gran. Aquestes dues activitats són gratuïtes.

  • Compartir