Sou a: Inici / Noticies / Tasques d'asfaltatge a partir del 31 de juliol

Tasques d'asfaltatge a partir del 31 de juliol

Els treballs tenen una durada prevista de tres setmanes i es renovaran 32.000 m2 de ferm en carrers i places de la capital de l’Anoia
24-07-2017

L’Ajuntament d’Igualada iniciarà el proper dilluns, 31 de juliol, treballs en diferents punts de la ciutat corresponents al Pla Anual d’Asfaltatge de l’any 2017. Aquestes tasques tenen una durada prevista de tres setmanes, els recursos que s’hi destinen voregen els 430.000 euros i la superfície de ferm a millorar és d’uns 32.000 m2.

Tal i com ja es va avançar el passat mes de maig i havent informat ja els veïns dels carrers i places afectats, aquest mes d’agost s’asfaltarà el Pg. Verdaguer sud, entre c/ Sant Magí i c/ Òdena; l’Av. Pau Casals, entre c/ Pau Muntades i c/ Sant Joan Baptista i entre c/ Sant Joan Baptista i Pl. Mossèn Segura; l’Av. Dr. Pasteur, entre Av. Mestre Muntaner i c/ Masquefa; l’Av. Mestre Muntaner, entre c/ Lleida i c/ Itàlia; l’Av. Països Catalans, en dues fases, entre Av. Generalitat i Av. Andorra; l’Av. Àngel Guimerà, entre Av. Gaudí i c/ Torrent de l’Espelt; el pont de l’N-IIa, entre Av. Pasteur i Av. de la Pietat; el c/ Bèlgica, entre Av. Països Catalans i c/ Lecco; el c/ Masquefa, entre Av. Dr. Pasteur i c/ Comarca; el c/ Gardènies, entre c/ Dr. Pujades i c/ Pau Muntades; el c/ de la Torre, entre c/ Sor Rita Mercader i c/ J. Martí Franquesa; el c/ Germanes Castells, entre c/ Sor Rita Mercader i Av. Balmes; el c/ Sant Vicenç, entre c/ Vilanova i la Geltrú i Pg. Verdaguer; el c/ Sant Josep, entre c/ Sant Pau i c/ Sant Carles; el c/ Bisbe Perelló, entre Av. Pau Casals i c/ Nicolau Tous; la Pl. Mossèn Segura; l’aparcament del CEIP Emili Vallès, que es desenvoluparà en tres fases i, finalment, l’entorn de la pista esportiva de l’escola Garcia Fossas.

Aquest estiu, doncs, l’Ajuntament actuarà en pràcticament tots els barris de la ciutat, prioritzant sempre aquells punts que suporten més trànsit i presenten un estat més deteriorat.

  • Compartir