Sou a: Inici / Noticies / Tercera edició de l'XtremKuir a l'EMA Gaspar Camps

Tercera edició de l'XtremKuir a l'EMA Gaspar Camps

Amb l’XtremKuir es busca crear productes singulars que posin al límit les prestacions del cuir i es proposin aplicacions no convencionals en noves categories de producte.
21-04-2016

L’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada està realitzant al llarg d’aquesta setmana la tercera edició de l’activitat pedagògica transversal XtremKuir, que finalitza aquest divendres amb la presentació pública dels resultats a l’Adoberia Bella.

Durant aquests dies, l’alumnat dels cicles formatius de grau mitjà d’Artesania en Cuir i els de grau superior de Gràfica Publicitària estan desenvolupant un producte realitzat en cuir a partir de les indicacions donades pel professorat. Aquest és el tercer any que es fa l’activitat i enguany se’ls demana realitzar un robot de caràcter assistencial realitzat en pell. Durant la setmana els diferents equips treballen sota la pressió d’un temps limitat i en una temàtica poc habitual i fins i tot desconeguda per ells.

Amb l’XtremKuir es busca crear productes singulars que posin al límit les prestacions del cuir i es proposin aplicacions no convencionals en noves categories de producte, alhora que aquesta activitat serveixi per estimular la creativitat

  • Compartir