Sou a: Inici / Noticies / Termini de sol·licitud d'ajuts a l'escolaritat

Termini de sol·licitud d'ajuts a l'escolaritat

Les famílies amb menys recursos disposen d’ajuts per l’escolarització en llars d’infants, servei de menjador o compra de llibres i material escolar
06-06-2017

L’Ajuntament d’Igualada obre, entre el 12 de juny i el 12 de juliol, el termini de sol·licitud de diferents beques de suport a l’escolaritat adreçades a les famílies de la ciutat amb menys recursos.

D’una banda es poden demanar ajuts per a l’adquisició de llibres de text per als alumnes de primària i de secundària, dotats amb 75 euros a primària i 100 euros a secundària. També s’obre la convocatòria per a la sol·licitud de material escolar, amb ajuts destinats a alumnes de P3, P4 i P5 dotats amb 40 euros.

Pel que fa a la convocatòria d’escolarització a les llars d’infants, adreçades als infants de P0, P1 i P2, la dotació és de 30 euros per mensualitat, fet que representa 330 euros anuals per cada infant matriculat en una escola bressol de la capital de l’Anoia. El darrer ajut que es convoca és el de menjador per als alumnes de llars d’infants, dotat amb 3 euros per àpat.

Aquest any s’han unificat els tres terminis de sol·licitud –en tots els casos, entre el 12 de juny i el 12 de juliol– i s’han unificat igualment els llindars econòmics per a poder optar-hi. A més, des d’aquest any la sol·licitud es podrà fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Pl. Ajuntament, 1), al departament municipal d’Ensenyament (c/ Trinitat, 12) o telemàticament.

Els requisits que han de complir les famílies sol·licitants i les bases completes ja es poden trobar al web tramits.igualada.cat, on també es podran descarregar els impresos de la sol·licitud i altra documentació relativa. També es pot sol·licitar més informació al telèfon 93 803 19 50.

 

  • Compartir